3 marinader med Beauvais Ketchup

Ketchup er med sin karakteristiske krydrede smag den perfekte basis i grillmarinaden. Beauvais giver dig her opskriften på tre marinader til forskelligt kød – der er helt sikkert noget for enhver smag!

Sådan gør du:


(Passer godt til kylling, svinekød og oksekød)

Pisk alle ingredienser sammen, og marinér kød deri.

(ca. 3½ dl) brug ca. 1 dl til 500 g kød, kom kød og marinade i en frysepose og marinér det deri. 

 

Fresh & chili Marinade (passer godt til laks, lamme- og oksekød)

Pisk alle ingredienser sammen, og marinér kød deri.

(ca. 3½ dl) brug ca. 1 dl til 500 g kød, kom kød og marinade i en frysepose og marinér det deri.

 

Smokey Hickory Marinade
(passer godt til svinekød og oksekød)

Pisk alle ingredienser sammen, og marinér kød deri.

(ca. 3½ dl) brug ca. 1 dl til 500 g kød, kom kød og marinade i en frysepose og marinér det deri.

Ingredienser:

(0 personer)

Louisiana Marinade

2 dl Beauvais Ketchup Louisiana Hot Cajun Chipottle

4 spsk. Bähncke Dijonsennep

4 spsk. Olivenolie

2 spsk. Beauvais Engelsk Sauce (eller worchestershire sauce)

1 dl citronsaft (ca. 2 citroner)

1 tsk. Korianderfrø

2 spsk. Farin

 

 

 Fresh & chili Marinade

2 dl Beauvais Ketchup Chili

1 dl frisk ananasjuice

1 lime, saft herfra (ca. 4 spsk.)

4 spsk. Olivenolie

2 spsk. Peanutbutter

2 spsk. Rørsukker

2 spsk. Hakket frisk mynte

 

Smokey Hickory Marinade

 

2 dl Beauvais Ketchup Texas Smokey Hickory

2 spsk. Bähncke Dijonsennep

4 spsk. Olivenolie

3 fed hvidløg

1 spsk. Rødvinseddike

1 dl øl (eller rødvin)

2 spsk. Honning

2 spsk. Hakket frisk rosmarin

Den originale danske smag