4 Tapas eller tilbehør til grillet kød eller fisk

Mangler du inspiration til tilbehøret til grillen? Beauvais giver dig her fire lækre småretter, der både kan serveres som tapas eller som tilbehør til kød og grønt.

Sådan gør du:

Grillede majskolber med rørt kryddersmør

Grill majskolber med skræl på i ca. 25 min. ved medium varme.

Rør smør, Bähncke Dijonsennep, hakkede krydderurter og finthakket rød chili sammen. Afkøl kryddersmør let.

Server grillede majskolber med rørt kryddersmør.

 

Fyldte svampe med rød salsa, krydderurter og hvidløgsdressing

Hak skalotteløg og rød peber i fine tern. Rør dem med Beauvais Louisiana Hot Cajun Chipottle til en rød salsa.

Fjern stokken på portobellosvampen og fyld rød salsa i.

Grill svampene i ca. 15 min. ved medium varme.

Server grillede svampe med Beauvais Hvidløgsdressing og hakkede krydderurter.

 

Grillet fyldt kartoffel med ærter, feta, forårsløg, bearnaise og krydderurter

Grill bagekartoffel ved medium varme i ca. 45 min. (vend den efter 20 min.)

Lav et snit i kartoflen, og fyld den med ærter, smuldret fetaost, hakkede forårsløg, Bähncke Bearnaise Sauce og friske krydderurter.

 

Grillet aubergine med hvidløgsdressing og granatæbler

Snit aubergine i skiver, og pensl skiverne med olivenolie. Drys salt og peber på.

Grill aubergineskiver på høj varme i ca. 3 min. åå hver side. Pensl dem med olivenolie ind imellem.

Server grillede aubergineskiver med Beauvais Hvidløgsdressing og granatæblekerner.

Ingredienser:

(0 personer)

Grillede majskolber med rørt kryddersmør

4 majskolber

100 g smør

1 tsk. Bähncke Dijonsennep

2 spsk. hakkede krydderurter

½ rød chili

 

Fyldte svampe med rød salsa, krydderurter og hvidløgsdressing

1 skalotteløg (20 g)

¼ rød peber (35 g)

4 spsk. Beauvais Louisiana Hot Cajun Chipottle

4 portobellosvampe (320 g)

2 spsk. Beauvais Hvidløgsdressing

Friske krydderurter

 

Fyldte svampe med rød salsa, krydderurter og hvidløgsdressing

1 skalotteløg (20 g)

¼ rød peber (35 g)

4 spsk. Beauvais Louisiana Hot Cajun Chipottle

4 portobellosvampe (320 g)

2 spsk. Beauvais Hvidløgsdressing

Friske krydderurter

 

Hak skalotteløg og rød peber i fine tern. Rør dem med Beauvais Louisiana Hot Cajun Chipottle til en rød salsa.

Fjern stokken på portobellosvampen og fyld rød salsa i.

Grill svampene i ca. 15 min. Ved medium varme.

Server grillede svampe med Beauvais Hvidløgsdressing og hakkede krydderurter.

 

Grillet fyldt kartoffel med ærter, feta, forårsløg, bearnaise og krydderurter

4 bagekartofler (800 g)

200 g ærter

100 g feta

2 forårsløg (40 g)

4 spsk. Bähncke Bearnaise Sauce

Friske krydderurter

 

Grillet aubergine med hvidløgsdressing og granatæbler

1 aubergine

½ dl olivenolie

4 spsk. Beauvais Hvidløgsdressing

1 granatæble, kerner derfra

Salt og peber