Biksemad

Biksemad er en sand dansk klassiker på middagsbordet. Det er en nem og hurtig ret, der kan laves ud af madrester fra dagen før. Servér din biksemad med spejlæg og rødbeder - det er en sikker vinder!

Sådan gør du:

Skær løgene i tern, og steg dem sprøde i fedtstoffet. Skær kartofler og kød i små terninger, og steg det på panden ved svag varme.

Kom sojasovs og Beauvais Engelsk Sauce i blandingen. Krydr med salt og peber. Vend rundt så det ikke bliver for tørt.

Spis biksemaden med spejlæg, Beauvais Rødbeder i Tern og rugbrød. Server med Bähncke Bearnaise sauce, Beauvais Ketchup og engelsk sovs. Pynt evt. med lidt purløg.

Tip: Tilføj kogte grøntsagsstykker og pølser i retten. Så får du en variant, der minder lidt om den svenske ret „Pytt-i-panna“. Eller prøv Beauvais Hot Chili for at få ekstra smag.

Ingredienser:

(4 personer)

2-3 løg

400 g stegt okse- eller svinekød

1 kg kogte kartofler (pillede og skåret i små terninger)

1 spsk olie eller smør

2 spsk soja

2 spsk Beauvais Engelsk Sauce

Salt og peber

4 æg

Beauvais rødbeder i skiver eller tern

Bähncke Bearnaise

Beauvais Ketchup

Rugbrød

Den originale danske smag