Broccolisalat med Beauvais bønner

Denne super sunde salat med røde kidneybønner og broccoli er fyldt med vitaminer, mineraler, protein og kostfibre og er samtidig lav på fedt. Salaten egner sig både som tilbehør eller som et let måltid.

Sådan gør du:

Skær broccoli i bundter, og kog dem i letsaltet vand til de er let møre, men stadig har bid. Skyl bundterne i iskoldt vand og lad dem dryppe godt af.

Hæld væden fra bønnerne, skyl dem i koldt vand og bland dem med broccolien.

Snit rødløg i strimler og bland de øvrige ingredienser sammen. Vend det hele sammen med broccoli og bønner.

Tip: Gem gerne lidt koriander og sesamfrø til pynt.

Ingredienser:

(0 personer)

1 stort broccoli
1 dåse Beauvais Økologiske Red Kidney Beans
2 æbler i både
1 rødløg
Saft af en halv citron
2 spsk. Beauvais China Soya
1 tsk. hakket hvidløg
1 tsk. hakket chili 
1 spsk. sesamolie
1 spsk. ristede sesamfrø
½ bundt fintsnittet koriander