Cowboygryde

Prøv vores opskrift på cowboygryde med økologiske kidneybønner. Den er nem og hurtig at tilberede og vil uden tvivl sprede stor begejstring om hele bordet.

Sådan gør du:

Steg bacontern i en gryde. Kom hakkede løg og hvidløg i og steg med i kort tid.

Tilsæt hakkede tomater, Beauvais Økologiske Red Kidney Beans, hakket chili, paprika, Beauvais Engelsk Sauce og laurbærblad. Lad cowboygryden simre i 30 min. Smag til med salt og peber

Server cowboygryde med f.eks. grillede majs, grøn salat og fuldkornsris

 

Det skal du bruge:

(4 personer)

200 g bacon i tern

1 løg

3 fed hvidløg

2 ds. hakkede tomater (800 g)

2 ds. Beauvais Økologiske Red Kidney Beans (drænet)

½ rød chili

1 spsk. paprika (evt. røget)

2 spsk. Beauvais Engelsk Sauce

1 laurbærblad

salt og peber

friske krydderurter