Hotdogs med feldsalat, pulled pork, Ketchup Louisiana, cheddar, røde jalapenos, hvidløgsdressing og purløg

Opgradér din hotdog med masser af anderledes og velsmagende fyld. Beauvais giver dig her inspiration til, hvordan du kan lave de ultimative hotdogs, som uden tvivl vil være et stort hit til grillaftenen.

Sådan gør du:

Grill pulled pork i ca. 30 min. ved medium varme. Kom pulled pork op i en skål og brug to gafler til at trevle kødet fra hinanden.

Grill hotdog brød ved medium varme i ca. 2 min.

Fyld feldsalat, pulled pork, rød jalapenos, Beauvais Louisiana Hot Cajun Chipottle, revet cheddar, Beauvais Hvidløgsdressing og purløg i hotdog brød.

Ingredienser:

(4 personer)

4 hotdog brød (grove)

25 g feldsalat

250 g pulled pork

8 røde jalapenos

4 spsk. Beauvais Louisiana Hot Cajun Chipottle

70 g cheddar

4 spsk. Beauvais Hvidløgsdressing

2 spsk. Purløg

Den originale danske smag