Verdens bedste burger: Få dine burgerbøffer til at smage endnu bedre

Ofte laver man sin burgerbøffer udelukkende af hakket oksekød, men skal du have dem til at smage endnu bedre, så rør selv farsen. Lad dig inspirere af denne opskrift, der giver dig god inspiration til, hvordan du nemt kan få dine bøffe til at smage af mere.

Sådan gør du:

Bland alle ingredienserne, og lad farsen stå og sætte sig en halv times tid, inden bøfferne steges.

Grill bøfferne, eller steg dem i lidt olie på en grillpande. Et par minutter før de er færdige, kan du smide en skive eller to af din yndlingsost på (cheddar kan anbefales).

Brug bøfferne i en burger af gode burgerboller og lækkert fyld.

Ingredienser:

(0 personer)

1000 g. Hakket oksekød

1 æg

2 spsk Beauvais Engelsk Sauce

3 spsk barbecuesauce

2 spsk finthakket løg

Finthakket hvidløg el. Hvidløgspulver

Salt og peber

Evt. lidt hakkede Beauvais Appetit Agurker eller kapers

Beauvais Agurkesalat er kendetegnet ved sin lette syrlige smag