French Coleslaw med ketchupmarinerede spareribs

French coleslaw er lækkert tilbehør til bl.a. kød. Her finder du en af Beauvais’ opskrifter på french coleslaw, som vi foreslår, at du serverer til spareribs med marianade af Beauvais Ketchup.

Sådan gør du:

Rør Bähncke Karry Ketchup og Beauvais Tomat Ketchup sammen. Læg spareribs i et ovnfast fad, smør dem med ketchupblandingen, og steg dem i ovnen efter anvisning på pakken.

Skræl gulerødderne og riv dem groft evt. med et juliennejern. Skær kålen i tynde strimler. Rør sukkeret med citronsaft og hvidvinseddike, og tilsæt Bähncke Frenchdog Dressing og K-Salat Mayonnaise. Smag dressingen til med salt og peber, og vend den med kål, gulerødder, hakket persille og valnødder.

Ingredienser:

(4 personer)

Spareribs:

½ dl Bähncke Karry Ketchup

½ dl Beauvais Tomat Ketchup

1,4 kg spareribs (færdigtilberedte)

French Coleslaw:

4 gulerødder

1/2 hvidkål/spidskål

1 spsk sukker

2 spsk citronsaft

1 spsk hvidvinseddike

½ dl Bähncke Frenchdog Dressing

½ dl K-Salat Mayonnaise

Salt og peber

½ dl hakket persille

Valnøddekerner

Den originale danske smag