Gratinerede nachos med bønner, guacamole, salsa, cremefraiche og friske krydderurter

Prøv at tilføje røde kidneybønner til dine nachos. De tilfører den lækre snack ekstra fylde og en rund og mild smag – perfekt med salsa og guacamole.

Sådan gør du:

Kom avokadoer i en blender med hvidløg, 2 dl cremefraiche og citronsaft. Smag til med salt og peber.

Fordel nachos på et fad og kom Beauvais Økologiske Red Kidney Beans på. Riv osten udover og gratiner den i ovnen ved 225 grader i ca. 8 min., eller til osten er smeltet.

 

Server gratinerede nachos og bønner med guacamole, salsa, 3 dl cremefraiche og friske krydderurter.

Det skal du bruge:

(4 personer)

3 modne avokadoer

3 fed hvidløg

5 dl cremefraiche

1 citron, saft herfra

1 ps. nachos

1 ds. Beauvais Økologiske Red Kidney Beans (drænet)

200 g rød salsa

50 g rød cheddar

salt og peber

friske krydderurter