Gratinerede nachos med grillet kylling, guacamole, Texas Smokey Hickory, agurkerelish og purløg

Nachos er en perfekt ret til weekenden. Gør dine nachos ekstra lækre ved at tilberede dem på grillen og tilføj kylling for en fyldigere ret. Spis dem med en masse forskellig dip.

Sådan gør du:

Blend avokado og hvidløg til guacamole i en blender sammen med 1 dl Beauvais Cremefraiche Dressing. Smag til med salt, peber og citron.

Krydr kyllingebrystfileter med salt, peber og rosmarin. Grill kyllingebrystfileter i ca. 10 på hver side ved høj varme. Hæld nachos op i et ildfast fad og skær kylling i mundrette stykker. Fordel kyllingestykker og revet ost udover nachos. Gratiner nachos i lukket grill i ca. 3 min. ved høj varme.

Server gratinerede nachos med grillet kylling, ringe af rødløg, guacamole, Beauvais Cremefraiche Dressing, Beauvais Texas Smokey Hickory, Beauvais Agurkerelish og hakket purløg.

Tip: Erstat nachos af grillede peberfrugter eller grillede squash i skiver.

Tip: Retten kan også laves i en almindelig ovn. Kyllingen kan også steges på en grillpande eller en almindelig pande.

Ingredienser:

(4 personer)

2 dl Beauvais Cremefraiche Dressing

2 avokado

2 fed hvidløg

500 g kyllingebrystfileter

1 spsk. Tørret rosmarin

400 g nachos

75 g revet cheddar

1 rødløg (100 g)

1 dl Beauvais Texas Smokey Hickory

1 dl Beauvais Agurkerelish

Purløg

Salt og peber

Saft fra en ½ citron

Beauvais Agurkesalat er kendetegnet ved sin lette syrlige smag