Grillet broccoli med bacon, pinjekerner, parmesan, rødbeder i tern, creme fraiche dressing og friske krydderurter

Broccoli behøver ikke være kedelig. Hos Beauvais anbefaler vi dig at grille den sprød på grillen og tilsætte en god dressing bagefter. Det er en god måde at få den dejlige smag frem på. Se her.

Sådan gør du:

Skær broccoli i buketter, og del dem på midten. Grill broccoli ved høj varme i ca. 3 min. Rist pinjekerner gyldne på en tør pande. og steg bacon sprødt.

Server grillet broccoli med ristede pinjekerner, sprødt bacon, spåner af parmesanost, Beauvais Rødbeder i Tern, Beauvais Creme Fraiche Dressing, citronsaft, salt, peber og friske krydderurter.

Tip: Prøv også grillede rødløg til denne ret.

Tip: Erstat pinjekerne med solsikkefrø eller andre nødder eller kerner.

Ingredienser:

(4 personer)

1 broccoli (450 g)

30 g pinjekerner

100 g bacon

75 g parmesanost

3 spsk. Beauvais Rødbeder i Tern

1 dl Beauvais Creme Fraiche Dressing

½ citron, saft herfra

Friske krydderurter

Salt og peber

Glimrende tilbehør til brændende kærlighed & til pariserbøf