Grillet pizza med lufttørret skinke, rucola og creme fraiche dressing

Vidste du, at du godt kan grille din pizza? Prøv kræfter med Beauvais’ opskrift på grillet pizza med lækkert fyld og en sprød bund. Fyldet kan selvfølgelig varieres uendeligt og du kan bruge pizzabund eller tortilla pandekager.

Sådan gør du:

Fordel Beauvais Tomatpure og mozzarella på pizzabund. Grill pizza ved høj varme i ca. 5 min., eller til osten er helt smeltet.

Kom lufttørret skinke, rucola, Beauvais Creme Fraiche Dressing, tørret oregano og friskkværnet peber på ved servering.

Morgenmadspizza på grill: Udskift rucola med spinat og spejl et æg ovenpå pizzaen.

Ingredienser:

(4 personer)

4 pizzabunde (eller tortilla, madpandekager, etc.)

2 dl Beauvais Tomatpure

2 friske mozzarella (250 g drænet vægt)

8 skiver lufttørret skinke (parmaskinke, prosciutto eller serrano)

25 g rucola

1 dl Creme Fraiche Dressing

2 spsk. Tørret oregano

Friskkværnet peber

Den originale danske smag