Hjemmelavet burger

med det hele

Ingen burger uden knasende og krydrede syltede agurker. Prøv Beauvais Appetitagurker og server selvfølgelig også din burger med Beauvais ketchup!

Sådan gør du:

Form kødet til 4 flade bøffer, og drys dem med salt og peber på den ene side. Varm fedtstoffet på en pande, og steg bøfferne ca. 1½ min. på hver side. Steg dem derefter ved jævn varme i ca. 2-3 min., så de i alt får ca. 5 min. på hver side.

Lun bollen, og skyl og snit grøntsagerne. Skær bollen over, og saml burgeren med bøf, grøntsager, syltede agurker og ketchup. Nyd din burger med varme rodfrugter i både.

Ingredienser:

(4 personer)

Magert, hakket kød efter appetit (170 g pr. person)
Fedtstof til stegning
Italienske boller, evt. ciabatta
Beauvais Appetit agurker
Tomat
Salat
Løg
Salt og peber
Rodfrugter i både
Beauvais Tomat Ketchup

Den originale danske smag