Marinerede kyllingespyd med appelsin, salsacouscous og dressing

Disse spyd med marineret kylling er både nemme at tilberede og kan serveres med forskelligt tilbehør. Beauvais giver dig her opskriften på kyllingespyd, lækker couscous salat med salsa og en skøn dressing.

Sådan gør du:

Dup kyllingebrysterne med et stykke køkkenrulle, og skær dem i store tern. Rør Beauvais Tomat Ketchup sammen med chilisauce, soja, rørsukker, presset hvidløg og peber. Vend kyllingestykkerne i marinaden, kom det hele i en frysepose, og læg det i køleskabet i et par timer.

Læg træspyddene i koldt vand i minimum 30 minutter. Så undgår du, at de brænder.

Løg og hvidløg pilles og hakkes fint. Rens snackpeberne, og skær dem i tern sammen med cherrytomaterne. Skær ananasskiverne i tern. Rens forårsløgene, og skær dem i skiver. Hak 1/3 af forårsløgene fint - gem dem til dressingen.

Tilbered couscoussen med kogende vand efter anvisning på pakken. Vend couscous med grøntsager og foråsløg, og smag til med salt og peber.

Skyl appelsinerne, og skær dem i kvarte tykke skiver med skræl. Sæt de marinerede kyllingestykker på spyd med appelsinskiver og steg dem på hver side på grillen.

Vend de finthakkede forårsløg med Beauvais Tomat Ketchup og sød chilisauce, og server til de lækre kyllingespyd og den hjemmelavede salsacouscous.

Ingredienser:

(4 personer)

Marinerede spyd:

4 kyllingebrystfileter

3 spsk Beauvais Tomat Ketchup

1 spsk chilisauce

1 spsk soja

2 tsk rørsukker

2 fed hvidløg

Peber

Træspyd

2 appelsiner

Øko olie

Salsacouscous:

1 løg

1 fed hvidløg

2 snackpeber (rød)

300 g cherrytomater

3 skiver frisk ananas (el. På dåse)

2 dl couscous

Dressing:

1 bdt forårsløg

½ dl Beauvais Tomat Ketchup

1 dl sød chilisauce

Den originale danske smag