Minestronesuppe med pasta og Beauvais Black Beans

Minestronesuppen er hele familiens suppe. Den er både nem at lave, billig og varmende. Her får du opskriften på Beauvais’ minestronesuppe med sorte bønner, som gør suppen til et dejligt mættende måltid fyldt med fibre og næring.

Sådan gør du:

Hak løget, snit fennikel og bladselleri, og skær de skrællede gulerødder i tern. Sauter grøntsagerne et par minutter i lidt olivenolie, tilsæt knust hvidløg samt squash i små tern og steg endnu et kort øjeblik.

Kom tomat, bouillon og pasta ved, kog op og lad suppen simre 8-10 min. til pastaen er al dente.

Hæld væden fra bønnerne, og lad dem dryppe af. Kom bønner og spinat i suppen, og lade dem koge med i 2 min.

Smag til med salt og peber, og server suppen med pesto på toppen.

Ingredienser:

(4 personer)

1 løg
1 lille fennikelknold
2 stilke bladselleri
2 gulerødder
Olivenolie
1 fed hvidløg
½ squash
1 dåse hakkede tomater med krydderurter
1 liter grøntsagsbouillon
100 g tørret pasta, fx små muslingeskaller eller hjul
1 dåse Beauvais Black Beans 
75 g baby spinat
Salt, peber
grøn pesto