Mørbrad i fad med sorte kikærter, rød peber og friske krydderurter

Giv denne velkendte og velsmagende ret spændende twist ved at tilføje sorte kikærter.

Sådan gør du:

Skær mørbrad i bøffer og krydr med salt og peber. Brun mørbradbøfferne af på en pande i olivenolie.

Læg bøfferne i et ildfast fad. Brun hakket løg af i panden og kom den i fadet sammen med hakket rød peber, Beauvais Økologiske Sorte Kikærter, hakkede tomater, piskefløde og timian. Smag til med salt og peber.

Steg mørbrad i fad i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 60 min.

Server mørbrad i fad med friske krydderurter med ris, brød, salat eller kartofler.

 

Det skal du bruge:

(4 personer)

1 svinemørbrad (600 g)

2 spsk. olivenolie

1 løg (150 g)

1 rød peber (175 g)

1 ds. Beauvais Økologiske Sorte Kikærter (drænet)

1 ds. hakkede tomater (400 g)

2½ dl piskefløde

1 spsk. timian

salt og peber

friske krydderurter