Nudler med Beauvais Thai Curry

Denne populære thai-ret er uden tvivl et hit hos både små og store!

Sådan gør du:

Brun kyllingefilet i en gryde. Krydr med salt og peber.

Ryst posen og fordel saucen over kyllingestykkerne.

Lad saucen simre i ca. 10 min. under låg.

Kog nudlerne som anvist på pakken.

Servering:
Server retten med nudler og pynt evt. med koriander eller purløg 

Tips:
Svits kød og forskellige fintsnittede grøntsager i jordnøddeolie i en wok. Hæld 1 pose Beauvais Thai Curry over. Kog det sammen og server f.eks. med sød chili sauce, cashewnødder, friske bønnespirer, limebåde, eller mynte. 

Ingredienser:

(4 personer)

300g strimlet kyllingefilet
1 pose Beauvais Thai Curry Grøntsagssauce
200 g nudler

Hverdagens kokke ved hvad der skal til for at brilliere på en ganske almindelig onsdag