Pasta arrabbiata med Beauvais Butter Beans

Arrabbiata er en pastasauce, som er dejlig nem og hurtig at tilberede. Beauvais’ opskrift på arrabbiata pastasauce indeholder store hvide bønner, som giver retten et godt skud fibre. Den milde smag fra bønnerne går godt til den stærke chili.

Sådan gør du:

Hak chili, hvidløg og løg fint. Steg chili, hvidløg og løg i olivenolie i 2-3 min. Løgene må ikke tage farve.

Kom tomat og pesto ved, og lad saucen simre under låg i 20 min. Kog pastaen al dente som anvist på pakken.

Hæld væden fra bønnerne og kom dem i saucen. Kog op og smag saucen til med salt og peber. Vend den friskkogte pasta i og drys med persille og parmesan. Server straks.

Vidste du...
At pastasaucen har fået navnet 'arabbiata', som betyder vrede, grundet dens kraftige smag af chili – du bestemmer selvfølgelig selv, hvor stærk den skal være!

Ingredienser:

(4 personer)

2 store røde chilier uden kerner
2 fed hvidløg
1 løg
1 spsk. olivenolie evt. med chili
2 dåser hakkede flåede tomater med krydderurter
1 spsk. soltørret tomatpesto
Salt, peber
250 g pasta penne
1 dåse Beauvais Økologiske Butter Beans
Persille
Revet parmesan