Nem pastaret med Beauvais Bolognese Grøntsagssauce (måske verdens bedste kødsovs)

Nemmere bliver det ikke at servere en perfekt klassisk pasta med kødsovs, som hele familien kan lide den!

Sådan gør du:

Brun oksekød i olivenolie i en gryde. Krydr med salt og peber.

Ryst posen og bland Beauvais Bolognese Grøntsagssauce i oksekødet.

Lad kødsovsen simre i ca. 10 min. under låg.

Kog Pastella Grøntsagsbånd som anvist på pakken.

Servering:
Server retten med Pastella Grøntsagsbånd og pynt evt. med basilikum og parmesanost.

Tips:
Variér bolognesen ved at tilføje f.eks. svampe, oliven uden sten, squash, rød peber, aubergine, revne gulerødder, spændende krydderier eller 1 dl rødvin.

Servér en frisk tomatsalat til pasta bolognese! Bland skiver af modne tomater, rødløg og frisk mozzarella. Hæld lidt balsamicoeddike, olivenolie, salt og peber ud over.

Ingredienser:

(4 personer)

300 g oksekød
1 pose Beauvais Bolognese Grøntsagssauce
2 pk. Pastella Grøntsagsbånd  (kan erstattes af ris eller kartofler)

Hverdagens kokke ved hvad der skal til for at brillere på en ganske almindelig onsdag.