Pikant burger

Kan du godt lide, at der er lidt mere krudt i din burger? Så prøv den med krydrede appetitagurker, sennep og chiliketchup!

Form kødet til 4 flade bøffer, og drys dem med salt og peber på den ene side. Varm fedtstoffet på en pande og steg bøfferne ca. 1½ min. på hver side. Steg dem derefter ved jævn varme i ca. 2-3 min., så de i alt får ca. 5 min. på hver side.

Lun bollerne, og skyl og snit grøntsagerne. Skær bollerne over, og smør hver side med sennep. Saml burgeren med bøf, grøntsager, syltede agurker og chiliketchup. Server med pommes frites eller ovnstegte rodfrugter.

Ingredienser:

(4 personer)

Magert hakket oksekød (ca. 170g pr. bøf)
Fedstof til stegning
2 spsk. Beauvais Sennep
ca. 1 dl finthakket Beauvais Appetit Agurker
Burgerboller
Salat, tomat, løg
Beauvais Stærk Ketchup

En ketchup med god, stærk chili og masser af solmodne tomater