Pocheret æg og Beauvais Baked Beans

Prøv denne anderledes opskrift på baked beans og æg. Retten kan nemt spises som fyldigt aften- eller frokostmåltid eller serveres til brunch.

Sådan gør du:

Rist chorizopølsen på en pande, og brug fedtstoffet herfra til at sautere rødløg, bønner og tomater – det skal kun lige varmes igennem. Smag til med hvidløg, chili og salt.

For at pochere æggene skal du bruge en gryde med kogende vand tilsat eddike. Skab en tornadoeffekt i vandet ved at piske rundt med et piskeris – hav dine æg klar og udslået i en kop og dump dem hurtig ned i tornadoen. Lad æggene koge i cirka 4 minutter.

Tag dem forsigtig op og server dem med bønnesauteen og den sprøde chorizo. Pynt med hakket purløg.

Tip: Server med groft brød.

Ingredienser:

(4 personer)

1 dåse Beauvais Baked Beans
1 rødløg i tern
2 tomater i både
1 tsk. hakket hvidløg 
1 tsk. hakket chili
8 skiver chorizopølse
Purløg
4 æg
½ dl eddike