Røræg og Beauvais Baked Beans

Baked beans og æg er en fyldig morgenmad og er en uundgåelig klassiker i det britiske og det amerikanske køkken. Prøv at tilsætte lidt ekstra til dine Baked Beans fra Beauvais og servér med røræg for et mættende morgenmåltid.

Sådan gør du:

Varm bønnerne i en gryde, og smag til med chili. Tilsæt de friske tomater.

Pisk æg, vand eller mælk, salt og peber godt sammen til en luftig masse. Vend herefter osten i. Æggemassen steges på en varm pande i lidt olie og vendes konstant med en palet, så den ikke bliver brun. Æggemassen skal være fast men ikke tør.

Server straks æggene med de varme bønner, drys med purløg og persille, og spis med knækbrød.

Tip: Server med ristet toastbrød eller ristet rugbrød i stedet for knækbrød.

Ingredienser:

(4 personer)

6 æg
1 tsk. vand eller mælk
2 spsk. Revet ost, evt. Danbo ost
Salt og peber
Olie til stegning
1 dåse Beauvais Baked Beans
2 tomater i tern
Godt med hakket chili (efter smag)


Tilbehør
Knækbrød
Grønt drys af purløg eller persille