Salat med ananas og kidneybønner

I denne friske salat kombineres sødt og bittert med umami smagen fra de bløde og mættende kidney beans. Salaten sender tankerne mod varmere himmelstrøg og er perfekt tilbehør til grillet kød.

Sådan gør du:

Skær ananas i passende bidder, og grill den på en grillpande eller rist den i lidt smør på en almindelig pande.

Hæld væden fra bønnerne, skyl dem i koldt vand og lad dem dryppe godt af.

Pisk dressingen sammen og smag til med salt og peber.

Vend rucola, bønner og ananas sammen med dressing og pynt salaten med pinjekerner.

Server med godt brød eller som tilbehør til grillet kød.

Ingredienser:

(0 personer)

½ frisk ananas
1 dåse Beauvais Red Kidney Beans 
1 bundt rucola

Dressing
½ tsk. hakket hvidløg 
½ tsk. basilikum 
1 spsk. god olivenolie 
1 spsk. citronsaft 
Salt/peber 

Pynt
Ristede pinjekerner