Spicy frikadeller med smagfuld karry kartoffelsalat, friske krydderurter og agurkesalat

Prøv Beauvais’ opskrift på spicy frikadeller, der skal grilles på grillen eller en grillpande. Servér dem med syltede agurker og en lækker kartoffelsalat, som har fået et skønt tvist af karry.

Sådan gør du:

Rør først hakket kalv og flæsk med 1 spsk. salt. Tilsæt derefter Beauvais Chili Ketchup, 1 finthakket løg, presset hvidløg, æg, hvedemel, hakket persille og frisk kværnet peber. Rør farsen godt sammen (køl gerne farsen af 1 time inden, den skal grilles). Grill frikadellerne ved høj varme i ca. 5 min. på hver side.

Kog kartofler i letsaltet vand i ca. 20 min. Køl kartoflerne af. Bland K Mayonnaise, cremefraiche og Bähncke Dijonsennep sammen med karry, revet løg, kapers, hakkede drueagurker, hakket grøn peber, halve cherrytomater og friske krydderurter. Smag til med salt og peber.

Server grillede spicy frikadeller med kartoffelsalat og Beauvais Agurkesalat.

Tip 1: Kom hakkede jalapenos i farsen for at gøre den mere spicy.

Tip 2: Træk frikadellerne på træspyd.

Tip 3: Spar tid og brug K Dressing til kartoffelsalaten.

Ingredienser:

(4 personer)

500 g hakket kalv og flæsk

3 spsk. Beauvais Tomatketchup Chili

2 løg (200 g) (150 g til frikadeller, 50 g til kartoffelsalat)

3 fed hvidløg

1 æg

2 spsk. Hvedemel

2 spsk. Persille

650 g kartofler (nye danske)

1 dl K Mayonnaise

1 dl cremefraiche 18%

2 spsk. Bähncke Dijonsennep

1 tsk. Karry

2 spsk. Kapers

2 Beauvais Drueagurker (20 g)

½ grøn peber (100 g)

8 cherrytomater

Friske krydderurter

150 g Beauvais Agurkesalat (drænet vægt)

Salt og peber

En ketchup med god, stærk chili og masser af solmodne tomater