Thai Wok med kylling, ris og friske krydderurter

Den populære asiatiske ret kan varieres i uendeligheder – nu nemmere end nogensinde før!

Sådan gør du:

Kog risene som anvist på pakken.

Snit grøntsager i fine strimler og skær broccoli i små buketter.

Steg kyllingestrimler i jordnøddeolie i en wok og tilføj grøntsagerne. Steg dem med i ca. 1 min. og tilsæt derefter Beauvais Thai Curry Grøntsagssauce og lad det koge sammen. Smag til med soya.

Servér wokretten med ris og top den med purløg eller koriander.

Ingredienser:

(4 personer)

120 g ris
4 forårsløg (100 g)
2 gulerødder (150 g)
1 rød peber (150 g)
¼ broccoli (150 g)
450 g strimlet kyllingekød (eller andet wokegnet kød)
1 spsk. jordnøddeolie (eller alm. olie)
1 pose Beauvais Thai Curry Grøntsagssauce
Friske krydderurter (f.eks. purløg eller koriander)
Evt. soya 

Hverdagens kokke ved hvad der skal til for at brilliere på en ganske almindelig onsdag