Torsk med rødbede og sennepsdressing

De syltede rødbeder gør sig rigtig godt som tilbehør til torsk og tilfører både karakteristisk smag og flot farve på tallerkenen.

Sådan gør du:

Smør en pande med lidt olie. Lav 4 portioner ud af torsken, og læg dem på panden. Drys med lidt salt, sæt panden på komfuret, og hæld lidt kogende vand over. Vandet skal ikke dække fisken. Sæt derefter låg på eller brug stanniol, og lad det simre i 4-5 min. Tag panden af varmen, og lad det hvile i 5 min.

Skær rødbederne i tern. Rør syrnet fløde med sennep og smag til med salt og peber. Anret torsk med dressing, rødbeder, kapers og peberrod. Server med pillede kartofler.

Ingredienser:

(4 personer)

600 g torskefilet
Olie til stegning
Havsalt
300 g Beauvais rødbeder
3 dl. syrnet fløde 9 %
4 tsk. grov sennep
4 spsk. kapers
4 spsk. peberrod

Kombination af sødme og en let syrlighed