Wok med kylling, bønnespirer, rød peber, peanuts og forårsløg

En nem og fyldig ret, der ligger godt i alles maver med sit høje indhold af grøntsager og skønne spicy smag.

Sådan gør du:

Tag Beauvais Woknudler med ærter og tang ud af pakken, skil dem lidt ad og læg dem i en skål. Hæld kogende vand udover dem og lad dem trække deri ca. 1-2 min.

Afdryp dem kort i et dørslag.

Kom olie i en wok (eller dyb pande) og lad den blive meget varm. Steg kylling sammen med hakket hvidløg, ingefær og chili. Tilsæt strimler af rød peber, fiskesauce, soya og sukker.

Vend Beauvais Woknudler med ærter og tang i wokken, og server med bønnespirer, hakkede peanuts, forårsløg og koriander.

Ingredienser:

(4 personer)

1 pk. Pastella Woknudler med ærter og tang (250 g)

4 spsk. jordnøddeolie (eller olivenolie)

400 g wokstrimler af kylling 

2 fed hvidløg

15 g frisk ingefær

½ frisk rød chili

1 rød peber (eller gul peber) (175 g)

2 spsk. fiskesauce

2-3 spsk. soya

1 spsk. sukker

1 pk. bønnespirer

100 g salte peanuts

2 forårsløg

friske koriander (eller purløg)

Lækre friske woknudler med et grøntindhold svarende til 40 % grøntsager