Til hverdagens kokke

Kødboller til suppe

Beauvais' Kødboller er velegnet til oksekødssuppe og hønsekødssuppe

Kødbolleopskrifter kan være omstændige og kan tage lang tid at lave selv. Hvis du gerne vil spare tiden uden at gå på kompromis med kvalitet og smag, så prøv Beauvais’ kødboller. Kødbollerne er lavet på vores egen opskrift, og der er lagt kærlighed i tilberedningen. Kødbollerne består derudover kun af de bedste råvarer.

Kødboller er en mindre udgave af den klassiske frikadelle, som er en af de mest serverede kødretter på de danske middagsborde. Kødbollen er mere neutral i smagen, så det er nemt at tilføje kødboller til forskellige retter, der mangler lidt ekstra fylde.

Hvad spiser man til kødboller?

Med Beauvais Kødboller kan du lave mad til hele familien på kort tid. Beauvais’ Kødboller er især velegnet til supper for at give den mere fylde og smag. Især oksekødssuppe og hønsekødssuppe er meget velegnede supper til formålet. En af de største klassiske retter, der indeholder kødboller, er spaghetti med kødboller – i den ægte Lady & Vagabonden stil.

 

Hvordan laver man hjemmelavet kødboller?

Det er bestemt ikke besværligt at lave sine egne hjemmelavede kødboller. Hvis du har tid og mod på det, så prøv kræfter med denne opskrift. Opskriften på kødboller passer til retter, der egner sig til 4 personer.

Det skal du bruge:

500 g hakket kalve- og svinekød
1 løg
1 æg
2 dl mælk
6 spsk. hvedemel
4 tsk. salt
3 tsk. peber
1,5 dl svinebouillon

 

Fremgangsmåde:

Hak først løget. Bland derefter kødet, 3 tsk. salt, mælk, løg, æg, hvedemel og peber sammen i en skål eller foodprocessor. Bliv ved med at røre indtil farsen er glat.

Sæt en gryde med 1 liter vand over. Når vandet koger, tilsættes den sidste tsk. salt og en svinebouillon. Når bouillonen er opløst, formes de små kødboller i hånden med en ske – præcis som du ville have gjort, hvis det var mors frikadeller. Kom dem forsigtigt i det kogende vand og lad dem koge i 4 minutter. Fisk kødbollerne op med en hulske. Server nu kødbollerne med en ret efter eget valg. Velbekomme.   

 

Få inspiration til aftensmaden