Til hverdagens kokke

Økologisk rødkål på glas

Beauvais Økologisk Rødkål høstes og syltes i begyndelsen af september

Beauvais Økologisk Rødkål har samme sødlige og velafbalancerede smag som Beauvais' almindelige rødkål. Den er en klassiker i det traditionelle danske køkken, men går faktisk også fint i spænd med mere moderne madfavoritter. Prøv den f.eks. i lasagne eller tzatziki.

Den økologiske rødkål høstes primært i Danmark. Rødkålen høstes fra september til november og leveres næsten dagligt på traktor fra marken til vores fabrik i Svinninge. Når syltningen finder sted så hurtigt efter høst, bevares rødkålens friskhed. Rødkålen smager mildt frugtigt og har en god balance mellem syre, salt og sødme. Beauvais Økologisk Rådkål smager godt som tilbehør til frokost og aftensmad.

Beauvais Økologisk Rødkål findes i 380g.

Beauvais Rødkål smager fortrinligt til de klassiske danske retter