Nyheder i Beauvais One Pot Familien!

One Pot er nem og hurtig mad, hvor alle ingredienser til en hel ret tilberedes samtidigt i én gryde. Hos Beauvais udvider vi nu vores One Pot familie med tre helt nye varianter!

Vi har lavet en Chili Con Carne med bønner og oksekød i en lækker sauce krydret med chili og kakao, en Thai Chicken Curry med kylling, peberfrugt og kikærter i en cremet kokossauce og en Svensk Pølseret med fløde, pølser og kartofler med bid i.
Fælles for alle One Pots fra Beauvais er, at du får et mættende måltid lavet af gode kvalitetsråvarer på bare ingen tid, som du kan spise direkte ud af emballagen – nemt, hurtigt og lækkert!
Du finder vores nye One Pots på kolonialhylden og præcis som de velkendte One Pots på frost får du et komplet måltid af høj kvalitet helt uden konserveringsmidler.

Svensk Pølseret

Klassisk dansk gryderet med kartofler, pølser og fløde.

Svensk Pølseret fra Beauvais One Pot er lavet af gode kvalitetsråvarer med kartofler med et godt bid, pølser og fløde, der giver den lækre smag, vi alle kender. Den giver et helt måltid i en enkelt servering og skal bare varmes i mikroovnen eller i en gryde.

LÆS MERE

Chili Con Carne

Velkrydret gryderet med oksekød i en cremet sauce med bønner og fløde. Chili Con Carne fra Beauvais One Pot er lavet af gode kvalitetsråvarer med kød i en lækker sauce med fløde og bønner. Den er krydret med chili og kakao for at give den helt rigtige smag. Den giver et helt måltid i en enkelt servering og skal bare varmes i mikroovnen eller i en gryde.

LÆS MERE

Thai Chicken Curry

Asiatisk inspireret gryderet med kylling, grøntsager og kikærter i en cremet kokossauce. Thai Chicken Curry fra Beauvais One Pot er lavet med gode kvalitetsråvarer med mørt kyllingekød, peberfrugt, bønner og kikærter i en cremet kokossauce, der rammer den eksotiske smag vi alle elsker. Den giver et helt måltid i en enkelt servering og skal bare varmes i mikroovnen eller i en gryde.

LÆS MERE