
Fyldig Umamisalat – Med Grøntsagsboller
Serveringer: 4
Ingredienser
- 4 stk. Store, rå rødbeder
- 2 hoveder Hjertesalat
- 1 pose Beauvais Grøntsagsboller
- Fedtstof til stegning, evt. Naturli' Smørbar
- 1 hoved Crispsalat
- 150 g. Cherrytomater, i halve
- 2 stk. Modne avocadoer
- 100 g. Mandler
- 1 glas Beauvais Umami Sauce
Fremgangsmåde
- Vask rødbederne og kog dem i letsaltet vand i en gryde i 20-25 minutter til de er møre, når du stikker i dem med en lille, spids kniv.
- Kom dem i iskoldt vand og lad dem køle lidt af. Giv skrællen et let snit, så skrællen er lige til at smutte af.
- Steg Grøntsagsbollerne i fedtstof på en pande, til de er gennemvarme og gyldne. Det tager ca. 15 minutter.
- Skær rødbederne i tykke skriver og vend dem i en stor skål med salat, tomater og avocado i skiver.
- Giv salaten et drys salt og friskkværnet peber, og fordel Grøntsagsbollerne og den kolde umamisauce over.
- Drys med grofthakkede mangler.
- Tip: Servér evt. salaten med groft brød og ekstra umamisauce, eller prøv Beauvais Smoked Onion Sauce som smagfuldt tilbehør.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk