
Grøntsagsboller BBQ style med cole slaw
Serveringer: 4
Ingredienser
- 1 pose Beauvais Grøntsagsboller
- 1 hoved spidskål
- 2 æbler
- 2 forårsløg
- 2 gulerødder
- 1 dusk frisk persille
- Små tomater
- Jalapenos
- 100 g cheddarost
Dressing
- 1 dl mayonnaise
- 1 dl cremefraiche 9%
- Saft fra 1/2 citron
- 1 spsk sennep
- 0,5 dl BBQ marinade eller sovs
Fremgangsmåde
- Snit kålen fint, skræl og skær gulerødder, forårsløg og æble i tynde gode bidder eller strimler - forskellige størrelse og former er sjove at spise.
- Rør mayonnaise, cremefraiche, citronsaft og sennep sammen til en dressing og smag til med salt
- Mellemtiden kommes Grøntsagsboller i ovnen og steges ved 225 grader i ca 15 minutter til de er sprøde
- Rør dressing, kål, gulerødder, forårsløg og æble sammen mens bollerne er i ovnen
- Vend Grøntsagsboller med BBQ sauce på en varm pande, så de bliver fuldstændig dækkede af sauce.
- Kom Grøntsagsboller op i et fad og riv cheddarost over dem
- Stil fadet ind i ovnen på grillfunktion i 5 min. Hold øje, så osten ikke brænder
- Server med lune tortillas, chilisovs, små tomater, jalapenos og måske en klat ekstra cremefraiche.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk