
Italiensk spaghetti med Grøntsagsboller
Serveringer: 4
Ingredienser
- 1 pose Grøntsagsboller
- 4 friske tomater
- 50 g Beauvais Tomatpuré
- 1 dåse flåede tomater i tern
- 1 rødløg skåret i tern
- 2 fed hvidløg
- Lidt olivenolie til stegning
- Evt. en smule rødvin til at smage til med
- Parmesan
- Evt. frisk basilikum til pynt
- Server med pasta
Fremgangsmåde
- Steg løg og hvidløg i tern til de bliver klare
- Tilsæt friske tomater i grove tern og steg dem igennem et par minutter.
- Tilsæt så tomatpure, skru lidt op og rist det af 1 minuts tid
- Put rødvin og flåede tomater i og lad det nu stå og simre. Man kan med fordel skrue meget ned for varmen og lade det simre i en hel time -jo længere, jo bedre. Pas dog på, at det ikke brænder på
- Smag til med salt og peber
- I mellemtiden kommes Grøntsagsbollerne i ovnen og steges ved 225 grader i ca. 15 minutter til de er sprøde
- Vend nu tomatsovsen sammen med Grøntsagsbollerne og server straks med friskost, pasta og lidt parmesan i flager på toppen. Pynt med basilikum
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk