
Mexikanske tortilla med Grøntsagsboller
Serveringer: 4
Ingredienser
- 1 pose Beauvais Grøntsagsboller
- 4 tortillas
- Lidt smør
Salsa
- 12 cherrytomater
- Rødløg i tern
- Sukker
- Eddike
- Frisk koriander
- 0,5 tsk stødt spidskommen
- Hjertesalat
- 2 avokadoer
- 1 rød chili
Fremgangsmåde
- Grøntsagsbollerne steges sprøde i ovnen ved 225 grader i ca. 15 minutter
- Halvdelen af tomaterne hakkes groft og blandes med rødløg, lidt finthakket koriander, stødt spidskommen og smages til med eddike, sukker og salt.
- Resten af tomaterne skæres i skiver
- Salaten skylles og deles i mindre stykker
- Avokadoerne skæres i både
- Den friske chili skæres i skiver - pas på med det hvide inden i - det er der, de er mest stærke.
- Tortillas lunes på en pande med smør eller lige til sidst sammen med Grøntsagsbollerne i ovnen. De skal kun have et minut.
- Anret salsaen, alt det det grønne og de varme Grøntsagsboller på de lune tortillas. Pynt med chili og koriander.
- Tortillas nydes med det samme
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk