
Stroganoff med Grøntsagsboller
Serveringer: 4
Ingredienser
- 1 pose Beauvais Grøntsagsboller
- 1 stort rødløg
- 1 porre
- 2 fed hvidløg
- 2 bagekartofler
- 1 bakke champignon
- 1 dl rødvin
- 2 tsk sød paprika (og evt. 1/2 tsk. røget)
- 50 g Beauvais Tomatpuré
- 1 bouillonterning
- 0,5 liter vand
- 1 dl fløde
- 2 dl rødvin
- Hakket persille til pynt
- Evt. Maizena
Fremgangsmåde
- Varm lidt olie op i en god rummelig gryde og halver champignoner.
- Steg dem godt af i olien mens du skærer løg i både, bagekartoffel i mindre tern og hakker hvidløget.
- Tilsæt løg, hvidløg og bagekartoffel og varm det igennem.
- Tilsæt paprika og tomatpuré og varm igennem i 1 minutstid. -Pas på at paprikaen ikke brænder, da den kan blive meget bitter af det.
- Put så rødvin i gryden og kog det op
- Tilsæt bouillon og vand og lad nu retten simre igennem i 5 minutter
- Hæld fløden i retten og kog op igen. Jævn med maizena , hvis den er lidt tynd i det.
- Mellemtiden kommes Grøntsagsbollerne i ovnen og steges ved 225 grader i ca 15 minutter til de er sprøde.
- Vend til sidst Grøntsagsbollerne i sovsen og server med ris, kartoffelmos eller godt brød til.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk