Brændende kærlighed med Veggie Boller

Portioner
4

Ingredienser

  • 1 pose Beauvais Veggie Boller
  • 6 store rødløg
  • 0.5 dl balsamicoeddike
  • 1 tsk sukker
  • 30 g smør
  • 0.5 tsk røget paprika
  • 400 g kartofler til mos
  • 400 g knoldselleri, pastinak eller persillerod. Det kan også være gulerod.
  • 1 dl sødmælk
  • 30 g smør
  • 1 glas Beauvais Rødbeder
  • Hakket persille til pynt
  • 1 glas grov sennep (eller bare din yndlingssennep)
  • Evt. lidt rugbrød

Opskrift

Skræl og skær rodfrugterne i grove tern og kog dem møre i usaltet vand

Skræl og skær løg i skiver og steg dem brune i smør med lidt sukker over lav varme

Når løgene er brunet godt af og bløde tilsæt så balsamico og lad det simre helt væk. Smag til med salt og peber

Mellemtiden kommes Veggiebollerne i ovnen og steges ved 225 grader i ca 15 minutter til de er sprøde.

Mos rodfrugterne med en kartoffelmoser.

Vend forsigtigt de mosede rodfrugter med lidt sødmælk og smør.

Smag til med salt og peber -lidt muskat hvis du har lyst.

Lige før du skal servere, drysses der lidt røget paprika på Veggiebollerne. Det giver en dejlig røget baconsmag til dem

Server med rødbeder, sennep, de bløde løg og rugbrød.

Pynt med hakket persille