Fyldig Umamisalat – Med Veggieboller

Portioner
4

Ingredienser

  • 4 stk. Store, rå rødbeder
  • 2 hoveder Hjertesalat
  • 1 pose Veggie Boller
  • Fedtstof til stegning, evt. Naturli' Smørbar
  • 1 hoved Crispsalat
  • 150 g. Cherrytomater, i halve
  • 2 stk. Modne avocadoer
  • 100 g. Mandler
  • 1 glas Umami Sauce
  • Salt og friskkværnet peber

Opskrift

Vask rødbederne og kog dem i letsaltet vand i en gryde i 20-25 minutter til de er møre, når du stikker i dem med en lille, spids kniv.

Kom dem i iskoldt vand og lad dem køle lidt af. Giv skrællen et let snit, så skrællen er lige til at smutte af.

Steg veggiebollerne i fedtstof på en pande, til de er gennemvarme og gyldne. Det tager ca. 15 minutter.

Skær rødbederne i tykke skriver og vend dem i en stor skål med salat, tomater og avocado i skiver.

Giv salaten et drys salt og friskkværnet peber, og fordel veggiebollerne og den kolde umamisauce over.

Drys med grofthakkede mangler.

Tip: Servér evt. salaten med groft brød og ekstra umamisauce, eller prøv Beauvais Smoked Onion Sauce som smagfuldt tilbehør.

Beauvais Veggie Sauce Original Umami

Vegansk umamisauce til grøntsagsretter.

Læs mere

Beauvais Veggie Boller

Veggie Boller er sprøde, smagfulde og saftige grøntsagsboller af gulerødder, røde linser og udvalgte krydderier. Æg og ost er tilsat for at gøre grøntsagsbollerne saftige og en let stegning i olie inden indfrysning sikrer sprødhed og fin gylden farve.

Læs mere