Grov Umamisalat – med Veggieboller

Portioner
4

Ingredienser

  • 200 g. Gulerødder, i stave
  • 200 g. Pastinak, i stave
  • 200 g. Små kartofler, i halve
  • 200 g. Broccoli, i buketter
  • 4 stk. Rødløg, i brede både
  • 4-6 stk. Stængler frisk grønkål, ribbet og i grove stykker
  • 2-3 spsk. Olivenolie
  • 1 pose Beauvais Veggie Boller
  • 1 dl Græskarkerner
  • 1 glas Beauvais Umami Sauce
  • Salt og friskkværnet peber

Opskrift

Vend alle grøntsager bortset fra grønkål sammen med olie, salt og peber og fordel dem i en stor bradepande.

Steg dem i en 220 grader forvarmet ovn i 35-40 minutter til de er gyldne og møre.

Kom veggiebollerne og grønkålsblade i fadet med grønt, og steg dem med efter 15 minutter af stegetiden.

Lad retten hvile på køkkenbordet ca. 5-8 minutter.

Fordel den kolde sauce over retten og drys med græskarkerner inden servering.

Tip: Beauvais Umami og Smoked Onion Sauce er verdens nemmeste måde at sætte smag på plantemaden. Du behøver ikke engang at varme saucerne. Lad dem evt. stå på køkkenbordet mens du tilbereder måltidet, så de har stuetemperatur, når du skal bruge den.

Beauvais Veggie Sauce Original Umami

Vegansk umami sauce til grøntsagsretter.

Læs mere

Beauvais Veggie Boller

Veggie Boller er sprøde, smagfulde og saftige grøntsagsboller af gulerødder, røde linser og udvalgte krydderier. Æg og ost er tilsat for at gøre grøntsagsbollerne saftige og en let stegning i olie inden indfrysning sikrer sprødhed og fin gylden farve.

Læs mere