Italiensk spaghetti med Veggie Boller

Vegetarisk spaghetti kødboller

Portioner
4

Ingredienser

  • 1 pose Veggie Boller
  • 4 friske tomater
  • 50 g Beauvais Tomatpuré
  • 1 dåse flåede tomater i tern
  • 1 rødløg skåret i tern
  • 2 fed hvidløg
  • Lidt olivenolie til stegning
  • Evt. en smule rødvin til at smage til med
  • Parmesan
  • Evt. frisk basilikum til pynt
  • Server med pasta

Opskrift

Steg løg og hvidløg i tern til de bliver klare

Tilsæt friske tomater i grove tern og steg dem igennem et par minutter.

Tilsæt så tomatpure, skru lidt op og rist det af 1 minuts tid

Put rødvin og flåede tomater i og lad det nu stå og simre. Man kan med fordel skrue meget ned for varmen og lade det simre i en hel time -jo længere, jo bedre. Pas dog på at det ikke brænder på

Smag til med salt og peber

I mellemtiden kommes Veggiebollerne i ovnen og steges ved 225 grader i ca. 15 minutter til de er sprøde

Vend nu tomatsovsen sammen med Veggiebollerne og server straks med friskost pasta og lidt parmesan i flager på toppen. Pynt med basilikum