Mexikanske tortilla med Veggie Boller

Portioner
4

Ingredienser

Salsa

  • 12 cherrytomater
  • Rødløg i tern
  • Sukker
  • Eddike
  • Frisk koriander
  • 0.5 tsk stødt spidskommen
  • Hjertesalat
  • 2 avokadoer
  • 1 rød chili

Opskrift

Veggiebollerne steges sprøde i ovnen ved 225 grader i ca. 15 minutter

Halvdelen af tomaterne hakkes groft og blandes med rødløg, lidt finthakket koriander, stødt spidskommen og smages til med eddike, sukker og salt.

Resten af tomaterne skæres i skiver

Salaten skylles og deles i mindre stykker

Avokadoerne skæres i både

Den friske chili skæres i skiver - pas på med det hvide inden i - det er der, de er mest stærke.

Tortillas lunes på en pande med smør eller lige til sidst sammen med Veggiebollerne i ovnen. De skal kun have et minut.

Anret salsaen, alt det det grønne og de varme Veggieboller på de lune tortillas. Pynt med chili og koriander.

Tortillas nydes med det samme