Denne lækre opskrift på Pita med Beauvais Veggie Boller er det perfekte kødfrie, smagfulde måltid. Retten egner sig særligt godt til en nem aftensmad, eller til madpakken! Tilsæt dine favorit grøntsager og velbekomme!
Veggiebollerne steges i ovnen ved 225 grader indtil de er sprøde.
6 cherrytomater skæres i halve
Majsen drænes
Den halve peberfrugt og den kvarte agurk skæres i små tern
Salaten skylles og blandes sammen med resten af grøntsagerne.
Pitabrødene kommes i ovnen de sidste fem minutter.
Citronsaft, creme fraiche og sennep blandes sammen til en dressing og smages til med salt og peber.
Grøntsagerne og Veggiebollerne kommes i de lune pitabrød.
Der toppes op med dressing.
Dressingen er en grunddressing. Man kan komme alt i efter lyst. Eksempelvis kunne det være hakket hvidløg, purløg, chili eller noget helt fjerde.