Pita med Veggie Boller, grønt og dressing

Vegetarisk pita med frikadeller

Portioner
4

Ingredienser

  • 1 pose Beauvais Veggie Boller
  • 4 pitabrød af god kvalitet
  • 6 cherrytomater skåret i halve
  • 1 lille dåse majs
  • 0.5 rød peber skåret i tern
  • 1 pose salatblanding
  • 0.25 agurk skåret i tern

Dressing

  • 1 lille bæger cremefraiche
  • Saft af en halv citron
  • 1 spsk sennep
  • Salt og peber

Opskrift

Veggiebollerne steges i ovnen ved 225 grader indtil de er sprøde.

6 cherrytomater skæres i halve

Majsen drænes

Den halve peberfrugt og den kvarte agurk skæres i små tern

Salaten skylles og blandes sammen med resten af grøntsagerne.

Pitabrødene kommes i ovnen de sidste fem minutter.

Citronsaft, creme fraiche og sennep blandes sammen til en dressing og smages til med salt og peber.

Grøntsagerne og Veggiebollerne kommes i de lune pitabrød.

Der toppes op med dressing.

Tip

Dressingen er en grunddressing. Man kan komme alt i efter lyst. Eksempelvis kunne det være hakket hvidløg, purløg, chili eller noget helt fjerde.