Stroganoff med Veggie Boller

vegetarisk bøf stroganoff

Portioner
4

Ingredienser

  • 1 pose Beauvais Veggie Boller
  • 1 stort rødløg
  • 1 porre
  • 2 fed hvidløg
  • 2 bagekartofler
  • 1 bakke champignon
  • 1 dl rødvin
  • 2 tsk sød paprika (og evt. 1/2 tsk. røget)
  • 50 g Beauvais Tomatpuré
  • 1 bouillonterning
  • 0.5 liter vand
  • 1 dl fløde
  • 2 dl rødvin
  • Hakket persille til pynt
  • Evt. Maizena

Opskrift

Varm lidt olie op i en god rummelig gryde og halver champignoner.

Steg dem godt af i olien mens du skærer løg i både, bagekartoffel i mindre tern og hakker hvidløget.

Tilsæt løg, hvidløg og bagekartoffel og varm det igennem.

Tilsæt paprika og tomatpuré og varm igennem i 1 minutstid. -Pas på at paprikaen ikke brænder, da den kan blive meget bitter af det.

Put så rødvin i gryden og kog det op

Tilsæt bouillon og vand og lad nu retten simre igennem i 5 minutter

Hæld fløden i retten og kog op igen. Jævn med maizena , hvis den er lidt tynd i det.

Mellemtiden kommes Veggiebollerne i ovnen og steges ved 225 grader i ca 15 minutter til de er sprøde.

Vend til sidst Veggiebollerne i sovsen og server med ris, kartoffelmos eller godt brød til.