Thai-nudler med chilisauce, kokos og Veggie Boller

vegetarisk thai

Portioner
4

Ingredienser

  • 1 pose Beauvais Veggie Boller
  • 1 broccoli
  • 2 forårsløg
  • 1 stk ingefær
  • 2 fed hvidløg
  • 1 lille dåse kokosmælk
  • 400 g risnudler eller lignende asiatiske nudler
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 1 spsk Beauvais Soya
  • Evt. en frisk chili hvis du og familien tør det

Opskrift

Skær broccolien i buketter

Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og put i dem koldt vand når de er kogt færdige

Skær ingefær i tynde strimler og hvidløg i tynde skiver. (og evt. chili i tynde skiver)

Varm en god rummelig pande eller wok op med lidt olie og steg broccolien sammen med de afdryppede nudler

Mellemtiden kommes Veggiebollerne i ovnen og steges ved 225 grader i ca 15 minutter til de er sprøde

Ingefæren, det fintskårnes forårsløg, hvidløget og evt. chilien kommes i nudlerne og så vendes det hele forsigtigt rundt over svag varme.

Tilsæt kokosmælken og det hele koges op. Sluk herefter

Når Veggiebollerne er sprøde, kommes soya og sød chilisauce på en pande ved lav varme og bollerne vendes forsigtigt rundt i soya/chilisauce blandingen til de er glaserede.

Tip

Du kan give retten det sidste autentiske præg med hakkede peanuts en skive lime og frisk koriander.