Umami Veggiepita

Umami Veggiepita er en nem og sund aftensmad, som kan skræddersyes til dine præferencer. Opgradér dine klassiske pitabrød med et kødfrit alternativ, og uden at gå på kompromis med smag, med Beauvais Veggie boller og Umami Sauce.

Servings
4

Ingredient list

  • 1 pose Beauvais Veggie Boller
  • 1 glas Beauvais Umami Sauce
  • 4 store Pitabrød
  • 1 pose Blandet salat
  • 2 stk. Modne avocadoer i mindre stykker
  • 1 stk. Rødløg i tynde skiver
  • 6 stk. Cherrytomater i kvarte
  • Friske mynteblade

Recipe instructions

Steg Beauvais Veggie Boller i en 225 grader forvarmet ovn til de er sprøde.

Varm pitabrødene midt i ovnen de sidste 5 minutter af stegetiden.

Skær pitabrødene op og smør dem indeni med Beauvais Umami Sauce. Den skal ikke varmes.

Fordel salat, acovado, rødløg, tomater og veggieboller i pitabrødene.

Brug resten af umamisaucen som en lækker, kold dressing.

Top med friske mynteblade og server dem straks.

TIP: Beauvais Umami Sauce har en dejlig, dyb tomatsmag, der passer godt til salater. Vil du have et strejf af noget røget, kan du bruge Beauvais Smoked Onion Sauce i stedet. Den har en fyldigere smag, der også passer godt til veggiebollerne.

Beauvais Veggie Sauce Original Umami

Beauvais Veggie Sauce Original Umami er en vegansk umami sauce til grøntsagsretter.

Læs mere

Beauvais Veggie Boller

Veggie Boller er sprøde, smagfulde og saftige grøntsagsboller af gulerødder, røde linser og udvalgte krydderier. Æg og ost er tilsat for at gøre grøntsagsbollerne saftige og en let stegning i olie inden indfrysning sikrer sprødhed og fin gylden farve.

Læs mere