Veggie Boller BBQ style med cole slaw

Portioner
4

Ingredienser

  • 1 pose Beauvais Veggie Boller
  • 1 hoved spidskål
  • 2 æbler
  • 2 forårsløg
  • 2 gulerødder
  • 1 dusk frisk persille
  • Små tomater
  • Jalapenos
  • 100 g cheddarost

Dressing

  • 1 dl mayonnaise
  • 1 dl cremefraiche 9%
  • Saft fra 1/2 citron
  • 1 spsk sennep
  • 0.5 dl BBQ marinade eller sovs

Opskrift

Snit kålen fint, skræl og skær gulerødder, forårsløg og æble i tynde gode bidder eller strimler - forskellige størrelse og former er sjove at spise.

Rør mayonnaise, cremefraiche, citronsaft og sennep sammen til en dressing og smag til med salt

Mellemtiden kommes Veggiebollerne i ovnen og steges ved 225 grader i ca 15 minutter til de er sprøde

Rør dressing, kål, gulerødder, forårsløg og æble sammen mens bollerne er i ovnen

Vend Veggiebollerne med BBQ sauce på en varm pande, så de bliver fuldstændig dækkede af sauce.

Kom Veggiebollerne op i et fad og riv cheddarost over dem

Stil fadet ind i ovnen på grillfunktion i 5 min. Hold øje, så osten ikke brænder

Server med lune tortillas, chilisovs, små tomater, jalapenos og måske en klat ekstra cremefraiche.