Veggie Boller med kartoffelmos og brun sauce

Vegetarisk ret med grøntsagsboller, kartoffelmos og brun sauce.

Servings
4

Ingredient list

  • 1 pose Beauvais Veggie Boller
  • 700 g kartofler til mos
  • 1 dl sødmælk
  • 30 g smør
  • 1 lille bundt hakket persille

Sovs

Recipe instructions

Skræl og skær kartoflerne i grove tern og kog dem møre i usaltet vand. Mos kartoflerne med en kartoffelmoser.

Vend forsigtigt de mosede kartofler med lidt sødmælk og smør. Smag til med salt og peber - lidt muskat hvis du har lyst.

I mellemtiden kommes Veggie Bollerne i ovnen og steges ved 225 grader i ca. 15 minutter til de er sprøde.

Skær champignon i kvarte og kom dem i en kasserolle.

Steg champignongerne af i lidt olie ved høj varme til de bliver gyldne. Vend dem med mel, når de har taget farve og tilsæt så soya og lad dem dampe af.

Tilsæt bouillonterning og kartoffelvand og kog op.

Blend saucen og tilsæt fløde.

Lad saucen simre i et par minutter og smag så til med salt og peber. Husk kulør!

Veggie Bollerne anrettes med mosen og saucen og der pyntes med hakket persille.