Go Back
+ servings

Fyldig Umamisalat – Med Grøntsagsboller

Serveringer: 4

Ingredienser

  • 4 stk. Store, rå rødbeder
  • 2 hoveder Hjertesalat
  • 1 pose Beauvais Grøntsagsboller
  • Fedtstof til stegning, evt. Naturli' Smørbar
  • 1 hoved Crispsalat
  • 150 g. Cherrytomater, i halve
  • 2 stk. Modne avocadoer
  • 100 g. Mandler
  • 1 glas Beauvais Umami Sauce

Fremgangsmåde

  • Vask rødbederne og kog dem i letsaltet vand i en gryde i 20-25 minutter til de er møre, når du stikker i dem med en lille, spids kniv.
  • Kom dem i iskoldt vand og lad dem køle lidt af. Giv skrællen et let snit, så skrællen er lige til at smutte af.
  • Steg Grøntsagsbollerne i fedtstof på en pande, til de er gennemvarme og gyldne. Det tager ca. 15 minutter.
  • Skær rødbederne i tykke skriver og vend dem i en stor skål med salat, tomater og avocado i skiver.
  • Giv salaten et drys salt og friskkværnet peber, og fordel Grøntsagsbollerne og den kolde umamisauce over.
  • Drys med grofthakkede mangler.
  • Tip: Servér evt. salaten med groft brød og ekstra umamisauce, eller prøv Beauvais Smoked Onion Sauce som smagfuldt tilbehør.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk