Go Back
+ servings

Grøntsagsboller med kartoffelmos og brun sauce

Vegetarisk ret med grøntsagsboller, kartoffelmos og brun sauce.
Serveringer: 4

Ingredienser

Sovs

Fremgangsmåde

  • Skræl og skær kartoflerne i grove tern og kog dem møre i usaltet vand. Mos kartoflerne med en kartoffelmoser.
  • Vend forsigtigt de mosede kartofler med lidt sødmælk og smør. Smag til med salt og peber - lidt muskat hvis du har lyst.
  • I mellemtiden kommes Grøntsagsbollerne i ovnen og steges ved 225 grader i ca. 15 minutter til de er sprøde.
  • Skær champignon i kvarte og kom dem i en kasserolle.
  • Steg champignongerne af i lidt olie ved høj varme til de bliver gyldne. Vend dem med mel, når de har taget farve og tilsæt så soya og lad dem dampe af.
  • Tilsæt bouillonterning og kartoffelvand og kog op.
  • Blend saucen og tilsæt fløde.
  • Lad saucen simre i et par minutter og smag så til med salt og peber. Husk kulør!
  • Grøntsagsbollerne anrettes med mosen og saucen og der pyntes med hakket persille.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk