Go Back
+ servings

Pita med Grøntsagsboller, grønt og dressing

Denne lækre opskrift på Pita med Beauvais Grøntsagsboller er det perfekte kødfrie, smagfulde måltid. Retten egner sig særligt godt til en nem aftensmad, eller til madpakken! Tilsæt dine favorit grøntsager og velbekomme!
Serveringer: 4

Ingredienser

  • 1 pose Beauvais Grøntsagsboller
  • 4 pitabrød af god kvalitet
  • 6 cherrytomater skåret i halve
  • 1 lille dåse majs
  • 0,5 rød peber skåret i tern
  • 1 pose salatblanding
  • 0,25 agurk skåret i tern

Dressing

  • 1 lille bæger cremefraiche
  • Saft af en halv citron
  • 1 spsk sennep
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Grøntsagsbollerne steges i ovnen ved 225 grader indtil de er sprøde.
  • 6 cherrytomater skæres i halve
  • Majsen drænes
  • Den halve peberfrugt og den kvarte agurk skæres i små tern
  • Salaten skylles og blandes sammen med resten af grøntsagerne.
  • Pitabrødene kommes i ovnen de sidste fem minutter.
  • Citronsaft, creme fraiche og sennep blandes sammen til en dressing og smages til med salt og peber.
  • Grøntsagerne og Grøntsagsbollerne kommes i de lune pitabrød.
  • Der toppes op med dressing.

Notes

Tip

Dressingen er en grunddressing. Man kan komme alt i efter lyst. Eksempelvis kunne det være hakket hvidløg, purløg, chili eller noget helt fjerde.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk