Go Back
+ servings

Grøntsagsboller BBQ style med cole slaw

Serveringer: 4

Ingredienser

  • 1 pose Beauvais Grøntsagsboller
  • 1 hoved spidskål
  • 2 æbler
  • 2 forårsløg
  • 2 gulerødder
  • 1 dusk frisk persille
  • Små tomater
  • Jalapenos
  • 100 g cheddarost

Dressing

  • 1 dl mayonnaise
  • 1 dl cremefraiche 9%
  • Saft fra 1/2 citron
  • 1 spsk sennep
  • 0,5 dl BBQ marinade eller sovs

Fremgangsmåde

  • Snit kålen fint, skræl og skær gulerødder, forårsløg og æble i tynde gode bidder eller strimler - forskellige størrelse og former er sjove at spise.
  • Rør mayonnaise, cremefraiche, citronsaft og sennep sammen til en dressing og smag til med salt
  • Mellemtiden kommes Grøntsagsboller i ovnen og steges ved 225 grader i ca 15 minutter til de er sprøde
  • Rør dressing, kål, gulerødder, forårsløg og æble sammen mens bollerne er i ovnen
  • Vend Grøntsagsboller med BBQ sauce på en varm pande, så de bliver fuldstændig dækkede af sauce.
  • Kom Grøntsagsboller op i et fad og riv cheddarost over dem
  • Stil fadet ind i ovnen på grillfunktion i 5 min. Hold øje, så osten ikke brænder
  • Server med lune tortillas, chilisovs, små tomater, jalapenos og måske en klat ekstra cremefraiche.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @beauvaisdk